Starity

Emily Osment új bandájával tért vissza a zeneiparba

2012. szeptember 22. 08:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emily úgy érezte, itt az ideje a visszatérésnek: a YouTube-on közzé is tett pár videót, amin bandájával énekelnek. Pár napja pedig egy kétperces, akusztikus szám is felkerült oda.

hirdetés
Emily Osment új bandájával tért vissza a zeneiparba

Tegnapelőtt reggel a lány rajongói nagyszerű hírre ébredhettek: Emily már nem titkolózik tovább, és felfedte bandájának a nevét, valamint néhány videót is közzétett a Youtube-on.

Osment kisasszonynak 2011-ben voltak utoljára nyilvános fellépései, az év őszén pedig felvételt nyert egy kaliforniai főiskolára, így kicsit pihentette a zenélést, ámbár voltak ötletei, mivel szeretne majd visszatérni. 2012 nyarán bejelentette, hogy ezentúl nem egyedül, hanem a főiskolai pajtásával, Daniel „Dan” Schechterrel fog zenélni. Ezt követően hónapokon át izgalommal várták a fanatikusok a fejleményeket – egészen idáig.

Pár napja Emily ugyanis létrehozott egy YouTube-csatornát új bandájának Dannel, ami mellett az is kiderült, hogy ezentúl Ramshackle néven, indie/folk stílusban fognak zenélni. Több videó is felkerült azóta a csatornára, majd Em elárulta, hogy hamarosan még több felvételt fognak közzétenni.

Ígéretéhez hűen, két nappal ezelőtt megosztottak a rajongókkal egy kétperces, akusztikus dalt, melynek szövegét maga Emily és Dan írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek