Starity

VV Giginek elege lett az ismertségből

2012. szeptember 21. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drámai bejelentéssel köszöntötte Gigi a rajongóit Facebookon. Az egykori villalakó megunta a celeblétet és többet nem kér belőle.

hirdetés
VV Giginek elege lett az ismertségből

Rácz Ildikó, ismertebb nevén VV Gigi valósággal sokkolta rajongóit, amikor kiírta magából a Facebookon, mi is nyomja a lelkét. Az egykori villalakó nem érzi magát celebnek, és nem szeretne továbbra is a médiában szerepelni. Bár korábban vágyott a hírnévre, ma már csak nyűg számára, úgy gondolja civilként boldogabb életet élhet, ami nem is csoda, hiszen a média nem egyszer hozta kellemetlen helyzetbe.

„Szia kedves mindenki! nagyon sokat gondolkodtam erről a rajongói oldalamról/akinek nem tiszta én VV Gigi Rácz Ildikó személyesen csinálom/, arra jutottam hogy már nem sok értelme van annak hogy tovább vigyem, tudom sokatokban megfordul a kérdés hogy miért, a válasz egyszerre egyszerű és komplikált: nem érzem magamat ”sztárnak„„celebnek” pláne hogy nem szeretnék a médiában szerepelni, szeretlek titeket, mert a világ legkedvesebb rajongói vagytok, és leírhatatlan sok szeretetet kaptam tőletek a nehéz napjaimon, de már úgy érzem nem tudok nektek adni többet , magamból....hiszen élem az életem, csinálom a terveimet, hanyagolom a szereplést. Ezért úgy döntöttem hamarosan „megszüntetem” és a Bécire bízom a sorsát ennek az oldalnak, persze ez nem azt jelenti ha lesz valami nagy dolog nem írom ki és nem tudatom veletek,de ez a korszak lezárult számomra, a sok pozitív mellett sok negatív is ért, hol magamnak hol a sorsnak köszönhetően, amikkel/akikkel eleget viaskodtam , elég volt, szeretek mosolyogni és élni....”írta Gigi, aki még hozzátette, hogy a napokban még írni fog pár sort, de hamarosan bejelenti, hogy vége.

hirdetés

Gigi egyébként tánccal és levegőakrobatikával foglalkozik, mellette sminkelést és nyelvet tanul.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek