Starity

A Tuti gimi új epizódokkal folytatódik az RTL Klubon

2012. szeptember 21. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub jövő héttől elkezdi vetíteni a Tuti gimi című sorozat Magyarországon eddig még nem látott epizódjait, amelyek az eddig megszokott időpontban lesznek láthatóak.

hirdetés
A Tuti gimi új epizódokkal folytatódik az RTL Klubon

Az ismétlés után végre új epizódokkal lesz látható a Tuti gimi című népszerű ifjúsági sorozat. A csatornán jelenleg az ötödik évaddal fut a széria, ám vasárnapi évadzáró után jövő héttől elkezdődik a hatodik szezon, amely minden vasárnap 12 óra 5 perckor jelentkezik.

A Telhetetlenek és tehetetlenek című új epizódban Lucas a repülőtéren ülve végiggondolja eddigi kapcsolatait, majd úgy dönt, megkéri Peyton kezét, aki igent mond neki. Deb és Skills egyre nehezebben titkolják kapcsolatukat. Brooke tovább veszekszik az anyjával a cég miatt, ráadásul Brooke-ot megtámadja egy ismeretlen férfi. Nathan továbbra is azon van, hogy visszatérhessen a sporthoz, ám az állapota csak lassan javul. Dant pedig, miután Carrie elgázolja, elrabolja a kórházból.

Az új évadban egyébként feltűnik Nick Lachey, valamint a Dawson és haverok egykori címszereplője, James Van Der Beek is, valamint visszatér Torrey DeVitto és Kate Voegele, új vendégszereplőként pedig Austin Nichols karakterét is láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek