Starity

Tom Beck kilép a Cobra 11-ből

2012. szeptember 22. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom 2008 óta alakítja Ben Jägert, ám a német sajtó napok óta attól hangos, hogy a srác otthagyja a sorozatot, és hamarosan új főszereplő érkezik.

hirdetés
Tom Beck kilép a Cobra 11-ből

Németországban a Cobra 11 21. évadját szeptember hatodikától sugározzák, melyben egy német újságíró szerint felkészítik a rajongókat arra, hogy Tom Beck elhagyja a sorozatot. De vajon mi áll a háttérben?

A Ben Jägert alakító színész-énekes azt állította, azért lép ki a sorozatból, mert így többet tud a zenéléssel foglalkozni. Tom énekesi karrierje azonban csak a Cobra 11-nek köszönhetően indult be igazán, hiszen a fanatikusok nagy része itt hallotta őt először énekelni. Tom viszont mára Németország legismertebb színészei és énekesei közé sorolható.

A srác első albuma 2011-ben jelent meg, Superficial Animal címmel, és októberben kerül a boltok polcaira Americanized című új lemeze is.

A Cobra 11 egyik tagja így nyilatkozott az esetről: „Először is köszönjük, hogy Tom Beck hozzájárult ahhoz, hogy Erdogan Atalay oldalán szerepeljen a sorozatban, ami nagy sikert aratott az elmúlt években, de most új kihívásokat keres.”

A rajongók számára természetesen nagy csalódás, hogy Beck megválik sorozatbeli karakterétől, hiszen egy fiatalos, jó megjelenésű srácról beszélhetünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek