Starity

Sandra Bullock férje egy hétig bírta

2010. április 06. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már korábbi cikkekben beszámoltunk róla, Sandra Bullock férje egy klinikára vonult, hogy rendbehozzák házasságukat. Csak azt nem tudtuk, milyen klinika is ez.

Sandra Bullock férje egy hétig bírta

Jesse James hat napig bírta ki abban a klinikában,ahová önszántából vonult be. A korai távozás oka maga Sandra volt, aki nem volt hajlandó beszélni hűtlen férjével.

Jesse James és Sandra Bullock kapcsolata már az egész világot bejárta, miután megtudta a színésznő, hogy folyamatosan csalják. Kapcsolatuk rendbetétele érdekében Jesse bevonult egy klinikára, ahol szex-függőségét kezelték.

Igen,kezelték volna, ha Mr. James nem szökik meg hat nap után a klinikáról. Állítása szerint nem bírta elviselni felesége távollétét.

Bullock még a közös családi fészekből is elköltözött,így James a lelki összeomlás határán van. A megcsalásnak már csak ez a következménye.

Reméljük, a közeljövőben Sandra talál egy hozzá illő pasast, aki remélhetőleg nem lesz olyan féleszű, hogy megcsalja a színésznőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek