Starity

Ryan Gosling újra száguldozik

2012. szeptember 22. 19:07   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár újabb filmjében egy autóverseny résztvevője lesz. A produkció megtörtént események alapján íródott.

hirdetés
Ryan Gosling újra száguldozik

Ryan Gosling ismét száguldó autók között kockáztatja életét. Néhány hónapja Ausztráliában látták a színészt, egyedül, egy filmes céghez bemenni. Most az ausztráliai Film Insider hírportálja, a news.com.au úgy tudósít, hogy a színész még idén elkezdi a forgatást, ami több hónapon keresztül tart majd.

A híroldal szerint a projektet már öt éve tervezgetik, de eddig nem kaptak támogatást a megvalósításhoz. Ez most megtörtént, és Ryan a kevés pénz ellenére is igent mondott a szerepre. Feltehetőleg Gosling ismét maga veszi fel akciójeleneteit.

A weboldal információi szerint a történet alapja egy 1953-ban tartott, 10 000 mérföldes autóverseny, a film pedig egy romantikával és drámával megfűszerezett autóversenyes produkció lesz. Ausztráliában ezt az eseményt Redex Roundnak hívják, és bizonyos időnként megtartják a versenyt. Az ausztráliai lap tudni véli, hogy a stúdió Evan Green író ugyanerről a történetről szóló könyvét vették alapul a forgatókönyv megírásakor, ezért is egyezik meg a könyv címe a filmével, Dust and Glory.

A filmet Simon West rendezi, akinek a nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Feláldozhatók 2 és a Lara Coft: Tomb Raider. A produkciót már most a Mad Max és A Nílus gyöngye keverékeként említik a lapok. A néhány hónapja Twitterre felkerült képeken két ember volt látható, Ryan és a producer, Robert Galinsky, akit senki nem ismert fel, ám a magazin szerkesztői rájöttek, és addig kutattak infó után, míg ki nem derült, hogy a sztár elvállalta a szerepet.

A filmben szereplő többi színész neve ismeretlen, annyi biztos, hogy A-listás színészeket ígért Simon néhány hónapja a HollywoodReporternek adott interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek