Starity

Az Emmy legszebb ruhái

2012. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Emmy sem múlhatott el csodálatos kreációkban felvonuló hírességek nélkül. Íme a díjátadó legszebb ruhái.

hirdetés
Az Emmy legszebb ruhái

Előző cikkünkben összefoglaltuk nektek a nyertesek listáját, most viszont arról írunk bővebben, hogy ők illetve a jelöltek miben érkeztek az év egyik legnívósabb eseményére, az Emmy-díj-átadóra, mely ez évben hatalmas negatív visszhangot váltott ki.

Sofia Vergara

A Modern család bombázója egy mély dekoltázsú Zuhair Murad-darabban érkezett, melyet Neil Lane-gyémántokkal és hullámos fürtjeivel egészített ki.

Zooey Deschanel

A New Girl szépsége egy halványkék, vállnélküli, tüllel díszített Reem Acrában adta át a díjat. A ruhát kimondottan neki tervezték, melyhez ő is gyémántokat és kontyot viselt.

Julie Bowen, Julianne Moore, Kaley Cuoco, Claire Danes

Mind a négy színésznő a sárga egy-egy árnyalata mellett tette le a voksát. Míg a Modern családból ismert Julie Monique Lhuillier-ruhában és Jimmy Choo-lábbeliben lépett a vörösszőnyegre, addig a Big Bang Theory sztárja egy Angel Sanchez-darabot öltött magára, Julianne egy Dior Couture-t viselt, Fred Leighton-ékszerekkel, Claire pedig a jövő évi Lanvin-kínálatból választott.

Nicole Kidman

Az ausztrál színésznő ismét szenzációsan nézett ki. Egy fehér Antonio Berardiba bújt, melyet gyönyörű kék gyöngyök díszítettek. A ruhát pontosan egy héttel ezelőtt, a londoni divathéten mutatta be a tervező, legújabb kollekciójának részeként. Nicole Christian Louboutin-cipővel és natúr sminkkel párosította lenyűgöző darabját.

Allison Williams

A Girls című sorozat üdvöskéje Oscar de la Renta egyik új darabjában jelent meg a díjátadón. Lábán Brian Atwood-cipőt viselt, csuklóján és fülében pedig Fred Leighton-ékszereket.

Julianne Hough

A bájos szőkeség egy káprázatos Georges Hobeika Couture-be öltözött, melyhez Norman Silverman gyémántjai közül válogatott. További kiegészítőként pedig Judith Leiber egyik aprócska retiküljét vitte magával a díjátadóra.

Ginnifer Goodwin

Sokaknak leesett az álla a Once Upon a Time sztárjának narancssárga Monique Lhuillier-darabjától. Ginnifer kiegészítőit is gondosan megválogatta: Christian Louboutin-cipővel és Ferragamo-retiküllel tette teljessé szettjét.

Hayden Panettiere

Az újabban Juliette Barnest (Nashville) alakító színésznő is igazán kitett magáért, hiszen Marchesa legújabb kollekciójának (mely a bollywoodi viseletre emlékeztet) egyik darabját viselte. Az arany hímzéses ruhát egy türkiz tüllrész tesz igazán egyedivé, melyet Hayden egy aranyszínű retiküllel fokozott.

January Jones

A Mad Men szépsége egy drámai hatást keltő Zac Posenben vett részt a gálán, melyhez egy csillogó Cartier-karkötőt és Christian Louboutin-lábbelit húzott fel.

Emilia Clarke

A Trónok harca gyönyörű sztárja egy hófehér, lila „virághímzéssel” ellátott Chanel-darab mellett döntött, mely tökéletesen állt rajta. Natúr színű lábbelije és Chanel-ékszerei csak fokozták az összhatást.

Kate Mara, Sarah Paulson

A sort az American Horror Story szereplőinek ruhái zárják. Kate Badgley Mischka egyik natúr színű, virág mintákkal díszített darabját választotta, mely nemcsak arcszínét emelte ki, de szép barna szemeit is kihangsúlyozta. Kolléganője, Sarah Paulson egy hasonló díszítésű Reem Acrában jelent meg. Kiegészítőit tekintve pedig a hölgy egy Roger Vivier-retikült, Lorraine Schwartz-ékszereket és Brian Atwood-cipőt választott kék csodájához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek