Starity

Új szereplők az Odaátban

2012. szeptember 24. 15:03   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szereplőkkel gazdagodik az Odaát című nagysikerű sorozat. Ezúttal Amanda Tapping és Mike Farrell nevével bővült a stáblista.

hirdetés
Új szereplők az Odaátban

Újabb nevek kerültek nyilvánosságra azok közül a vendégszereplők közül, akik bővítik a Supernatural új évadjának stáblistáját. Ezúttal Amanda Tapping és Mike Farrell mutatkozhat meg az Odaátban, azonban Lauren Tom is csatlakozik. A nagysikerű sorozatnak már a nyolcadik évadját készítik, melyben egyszer-kétszer az egyik főszereplő, Jensen Ackles is rendezői székbe ül.

Amanda Tapping, akit a Csillagkapuból és a Sanctuaryból ismerhetünk, egy Naomi nevű angyalt fog alakítani. Jeremy Carver, a sorozat egyik producere mesélt is erről a karakterről. Hűvösnek és rejtélyesnek írta le, aki egy új, ismeretlen angyalokból álló csoport tagja, és többször kapcsolatba kerül Deannel, Sammel és Castiellel is. A producer Edward Wilsonhoz hasonlította, akit Matt Damon vitt filmvászonra Az ügynökség című filmben. Naomi az új szezon hetedik részében debütál először, ami az A Little Slice Of Kevin címet kapta. Végezetül azt is megtudhattuk róla, hogy jelleme az idő során egyre lezserebb lesz.

A M.A.S.H-ból ismert Mike Farrell egy öreg mentalistát alakít majd, aki körülbelül nyolc részben tűnik majd fel. A Supernatural új évadjának első részét október harmadikán vetítik először a tengerentúlon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek