Starity

Megjelent a Gambit előzetese

2012. szeptember 25. 09:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gambit-remake előzetese a napokban jelent meg. A filmben olyan színészek szerepelnek, mint Colin Firth, Cameron Diaz és Alan Rickman.

hirdetés
Megjelent a Gambit előzetese

A Gambit forgatókönyvét a Coen-tesók írták még 1966-ban. A mostani feldolgozást Michael Hoffman rendezte, és néhány dologban eltért a 66-os, eredeti verziótól. A filmben az Oscar-díjas Colin Firth, a Charlie angyalai sztárja, Cameron Diaz és egy másik nagyszerű színész, Alan Rickman játszik. Az eredetiben Shirley MacClane és Michael Caine alakították a főszerepeket.

Firth Harry Deant kelti életre, aki megpróbál egy hamis festményt eladni Anglia egyik leggazdagabb, műkedvelő emberének, Lionel Shabandarnak, akineek bőrébe Rickman bújik. Diaz pedig PJ Puznowskit, a texasi rodeós lányt alakítja, aki Harry segítője. Az előzetes szerint a Harryt alakító Colin sok ütés kap fejére, sőt Alan is levetkőzik. A film az Egyesült Királyságban november 21-én debütál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek