Starity

Édesanyján teszteli új dalait Eric Saade

2012. szeptember 25. 11:11   |   Szerző: niky1996ful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd énekes már korábban elárulta, hogy októberben két új dallal is meglepi rajongóit, amikről egyre több részletet tudunk meg. Most például bemutatta, milyen minőségellenőrzésen megy át egy-egy dal, mielőtt kiadásra kerül.

hirdetés
Édesanyján teszteli új dalait Eric Saade

Október nemcsak a svéd énekes 22. születésnapja miatt lesz érdekes, de hosszabb idő után ismét hallhatunk új dalokat tőle. Köztudott, hogy a popsztár csakis olyat ad ki a kezei közül, ami száz, de inkább százhúsz százalékos, így nagy valószínűséggel újabb slágereket hallhatunk majd tőle.

Twitterén nemrégiben kétszer is mutatott szövegrészleteket az új dalokból, később pedig elárulta, hogy megmutatta anyukájának is a felvételeket, akinek nagyon tetszettek az új szerzemények.

Tehát már nem kell sokat várnunk az új dalokra: „Ez a hét az új kislemezről szól. Végre be fogom fejezni!”tweetelte Eric, aki a zenéjét hallgató édesanyja képét is kiposztolta a következő szöveggel: „Anya az új dalaimat hallgatja.”


Fotó: Twitter

Az énekes később még azzal poénkodott, hogy a dalok nem jönnek be az édesanyjának, majd elárulta, hogy csak viccelt. Már csak az a kérdés, hogy a mama egyáltalán megmondaná-e az igazat kisfiának?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek