Starity

Dalpremier: Lana Del Rey — Ride

2012. szeptember 25. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma debütált a Video Games énekesnőjének új kislemeze, a Ride, mely a Born to Die újrakiadott változatának előfutára. A dal Lana hivatalos Youtube-csatornájára is felkerült már a nap folyamán.

hirdetés
Dalpremier: Lana Del Rey — Ride

A 2011-es év egyik legnagyobb felfedezettje, a sokakat megosztó Lana Del Rey januárban adta ki nagy sikerű albumát, Born to Die címmel. Korábban kiderült, hogy a korongot még idén újra kiadják egy kibővített változattal, mely a Born to Die: The Paradise Edition címet kapta.

Tegnap felgyorsultak az események az amerikai énekes-dalszövegírónő közelgő albumával kapcsolatban, és kiderült, hogy a Ride lesz a korong első kislemeze, melynek a borítójára is fény derült. Ezután Del Rey hivatalos Youtube-csatornájára fel is került a nyolc új szám részlete is, melyek közül a kommentelők fantáziáját a Pussy (vagy más néven Cola) című dal indította be leginkább. Az előzetesek alapján elmondható, hogy a Born to Die stílusát viszik tovább, sötét és depresszív hangulatú, lassú dalokkal ismét.

A The Paradise Edition november 12-én érkezik majd meg, és három már ismert számot is fog tartalmazni. Az egyik ilyen a Yayo, mely még az énekesnő befutása előtti, korábbi lemezéről származik, a másik a H&M kampányhoz használt feldolgozása, az 1950-es, Blue Velvet című slágernek, ezek mellett pedig még, az élőben többször is eljátszott Body Electric is helyet kapott a lemezen.

Tegnap az előzeteseknél már bele lehetett hallgatni az album első kislemezébe, a Ride-ba, de az ma teljes változatában debütált a BBC 1-on, és Lana Youtube-csatornáján. A dal szövegét természetesen a különleges hangú énekesnő szerezte, a producer pedig Justin Parker volt, aki többek közt a Video Games című számon is dolgozott.

A szeptember 25-én megjelent szerzemény stílusa is az eddigi számokét idézi, így Del Rey valószínűleg a korábbiakhoz hasonló sikereket érhet majd el vele. A dalhoz valószínűleg videoklip is lesz majd, talán már a – szám hangulatát igencsak tükröző – kislemezborító képe is abból van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek