Starity

Hamarosan debütál a Merlin 5. évadja

2012. szeptember 26. 13:01   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy sikerű brit sorozat, amely hazánkban is hódít, október 6-án kerül adásba új részeivel a BBC-n.

hirdetés
Hamarosan debütál a Merlin 5. évadja

A rajongók már hónapok óta várják a BBC sikersorozatának, a Merlinnek premierjét. A széria 5 éve indult hódító útjára, és bár akkor még nem fűztek hozzá túl sok reményt, a produkció mégis bebizonyította, hogy igen is van helye a képernyőn, annak ellenére, hogy az X-Faktor a legnagyobb riválisa, nézettséget tekintve (a legtöbb részt több mint 7 millióan követték figyelemmel).

Ha valaki nem emlékezne, a sorozat 4. évadjának végén Camelot ismét megmenekült egy nagy csatában, Morganát – aki a 3. évadtól már a főgonosz szerepét tölti be – elüldözték, Gwent pedig királynővé koronázták.

A rajongók legnagyobb kérdése az, hogy vajon kiderül-e Merlin titka Arthur előtt, vagy sikerül-e továbbra is titokban tartania képességét. A rendezők természetesen ezúttal sem árultak el ez ügyben semmit, de arról gondoskodtak, hogy tűkön ülve várjuk az új évadot, hiszen az idei Comic-Conon egy rendkívül izgalmas előzetest vágtak össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek