Starity

Klippremier: Kylie Minogue - Flower

2012. szeptember 25. 22:10   |   Szerző: MachineMagic

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Kylie Minogue Flower névre keresztelt dalához az új klipje, amiben az énekesnő három és fél percen keresztül szinte meztelenül, illetve nem sokat takaró, lenge ruhában látható.

hirdetés
Klippremier: Kylie Minogue - Flower

Kylie Minogue elkészítette legújabb videoklipjét a Flower című balladához. A gyönyörű, lassú nótához pedig egy fekete-fehér képi világ passzolt, amely az ausztrál énekesnő pályáján való vándorlását mutatja be: álmodozva halad át erdőkön, és mezőkön. Kylie elismerte, hogy néha eltöpreng, amikor meglátja húga, Dannii gyermekeit, úgy tűnik, hogy a jövőbeli saját babájáról énekel a dalban.

A 44 éves énekesnő párjával egy spanyol modellel, Andres Velencosával, már korábban is tervezgették a családalapítást, de nem lehet tudni, hogy egyáltalán teherbe eshet-e, miután 2005-ben mellrákot diagnosztizáltak nála.

„Szeretnék gyermeket, de tényleg nem tudom, hogy lehet-e nekem. Csak annyit mondhatok, majd meglátjuk – nyilatkozta korábban Minogue, akinél a béranyaság ötlete is felmerült. – Meg kell vizsgálni minden lehetőséget, mert a gyermekek és a család nagyon fontos számomra. Ez jár a fejemben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek