Starity

Dalpremier: Rihanna — Diamonds

2012. szeptember 26. 14:02   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A megjelent dal valószínűleg az új albumon kap majd helyet, amelyről pontosabb információk még nem derültek ki.

hirdetés
Dalpremier: Rihanna — Diamonds

Az új dal híre hirtelen kapott szárnyra, valamint a megjelenése is, hiszen Rihanna csak a múlt héten jelentette be, hogy most szerdán hallgathatjuk meg új szerzeményét. A Diamonds névre keresztelt dal valószínűleg közelgő albumának előfutára. 2009 óta ugyanis az énekesnő minden év novemberében kiadott egy-egy új korongot, így a rajongók feltételezik, hogy ez idén sem lesz másként.

A dal az Elvis Duran and the Morning Show-ban debütált, később több rádióállomás is a számlistájára vette az új dalt. A felvétel egyébként Stargate, Benny Blanco, és Sia nevéhez kapcsolódik.

„A szöveg nagyon reményteljes és pozitív, valójában a szerelemről szól, de a dal üteme kicsit másabb, mint amire az emberek számítottak” – mondta az énekesnő a számról.

Az új albumról egyelőre semmi pontos hír nincsen. Ne-Yo korábban nyilvánosságra hozta, hogy már dolgozik Rihannával az új albumon, tehát a korong munkálatai biztosak. Rihannát számtalanszor lehetett látni paparazzóképeken, amint a stúdióból távozik, tehát a rajongók reménykedhetnek, hogy idén ősszel is kezükbe vehetnek egy új Rihanna-lemezt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek