Starity

Ismét brit csillag tör a zenei listák elejére

2012. szeptember 26. 19:07   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Nesbitt előtt akár fényes karrier is állhat, a skót énekesnő szeptember 19-én töltötte fel Boy című klipjét a YouTube-videomegosztóra, amely egyébként nem az első dala az énekesnőnek.

hirdetés
Ismét brit csillag tör a zenei listák elejére

A brit zeneipar bizony még ma is rengeteg kiváló és kiemelkedő tehetséget tudhat magáénak, mint Adele, vagy Jessie J, hogy csak pár nevet említsünk a hosszú listáról. Nina Nesbitt azon feltörekvő énekesnők egyike, aki talán soha nem lép ki a brit-skatulyából, de bizony fényes jövő várhat rá zenei karrierjét illetően.

A skót énekesnő mondhatni még zöldfülű a szakmában, hiszen annak ellenére, hogy jelentek már meg dalai, első kislemeze csak a napokban debütált. Sok más sztárhoz hasonlóan, ő is a YouTube-oldalról indult, eleinte videókat töltött fel magáról, amikben énekel, várván arra, hogy valaki felfigyeljen tehetségére.

Végül 2011 decemberében megtört a jég, Ed Sheeran – aki mellesleg szintén brit – felkérte őt, hogy játsszon el néhány dalt a koncertjei előtt európai turnéja alatt.

Még ebben az évben leszerződtetett egy kiadónál, majd 2012 júliusában megjelentette első EP lemezét, The Apple Tree címen. A dalok ugyan nem arattak akkora sikert, mint azt várták, de Nina egy percig sem gondolta, hogy feladja.

2012 szeptemberében megjelentette első kislemezét, amely a Boy címet kapta, valamint a hivatalos VEVO-csatornájára is felkerült a videoklip.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek