Starity

Cassadee Pope nagyobb hírnévre vágyik

2012. szeptember 27. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már önálló lemezzel is rendelkezik, ám mégis úgy gondola, nagyobb hírnévre tehet szert, ha a Voice-ban is megmutatja, mit tud.

hirdetés
Cassadee Pope nagyobb hírnévre vágyik

Az amerikában már befutott énekesnő, Cassadee Pope szerepelt a nemrég indult amerikai The Voice-ban, mint versenyző.

Cassadee már rendelkezik zenei múlttal, hiszen a Hey Monday nevű zenekarban már a gimnáziumi évei alatt is énekelt, sőt idén tavasszal egy szólólemezzel is megörvezdeztette rajongóit.

Az énekesnő azonban újabb szintre akarja emelni karrierjét, és nagyobb hírnévre szeretne szert tenni, ehhez pedig minden esélye megvan, hiszen Natalie Imbruglia Torn című dalával lenyűgözte a közönséget és a mestereket. A zsűri 3 tagja, Christina Aguilera, Adam Levine és Blake Shelton már a 23. másodpercben megnyomta a Kellesz-gombot, ám a sikert Cee Lo Green koronázta meg egy utolsó gombnyomással.

A vak meghallgatás végén a Maroon 5 énekese állva tapsolt és a többi világsztár is elismerően nézett az ekkor már zavarban levő, könnyeivel küzdő Cassadee-re.

Nem először fordul elő, hogy már lemezzel rendelkező énekesek tűnnek fel a tehetségkutatókban a nagyobb hírnév reményében. Bár a legtöbb műsor kizárja az élő lemezszerződéssel rendelkező előadókat, egy szerződésbontás után máris a színpadon állhat bárki, így tett legutóbb a hazai X-Faktorban Zámbó Kriszitán is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek