Starity

Érkezik a Before Sunrise befejező része

2012. szeptember 26. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teljes titokban forgatták le az immáron trilógiává bővült Mielőtt felkel a Nap befejező részét, a Before Midnightot.

hirdetés
Érkezik a Before Sunrise befejező része

Mindössze néhány hónappal az után, hogy Richard Linklater rendező befejezte utolsó produkcióját, a Bernie-t, ismét munkába állt, ugyanis Ethan Hawke-kal és Julie Delpyvel Görögországban forgatták le a Mielőtt felkel a Nap és a Mielőtt lemegy a Nap befejező, harmadik részét, a Before Midnightot. Néhány hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, „meglátják”, mi sül ki a projektből, nem szerettek volna belevágni egy olyan produkcióba, amelyen nem éri meg dolgozni.

Nos, úgy fest, a film hamarabb érkezik a mozikba, mint gondolnánk, a Deadline értesülései szerint ugyanis már az utómunkálatok zajlanak.

A Mielőtt felkel a Nap egy fiatal amerikairól és egy francia hölgyről szól, akik egy vonaton ismerkednek meg, majd Bécsben töltik az éjszakát, mely során közelebb kerülnek egymáshoz. A folytatás kilenc évvel később zajlik, a páros útjai ismét keresztezik egymást, ekkor egy délutánt töltenek el együtt Párizsban. A trilógia utolsó része már Görögországban játszódik, a történetet azonban teljes titok övezi.

„Nagyszerű érzés, hogy ismét összeállt a csapat, és ezúttal is betekintést nyerhetünk Celine és Jesse kilenc évvel későbbi életébe.”

A Before Midnight forgatása szupertitkosan zajlott, és egyelőre csak annyi derült ki, hogy 2013-ban érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek