Starity

Kedvenc dizájnerem: Dolce & Gabbana

2012. szeptember 28. 21:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs olyan sztár, aki ne viselt volna legalább egyszer Dolce & Gabbana-ruhát a vörösszőnyegen, s állíthatjuk: mind mesésen néztek ki. Hogy kik is ők, s mikor viselték a tervezőpáros ruháit? Íme!

hirdetés
Kedvenc dizájnerem: Dolce & Gabbana

A márka 1985-ben mutatta be első kollekcióját Milánóban, majd egy évvel később nyitotta meg első üzletét, ahol luxus színvonalú ruhákat árultak. A Dolce & Gabbana pár éven belül körbejárta a teljes olasz „arisztokrácia” gardróbját, s hamarosan táskákat, kiegészítőket és fürdőruhákat is árusítani kezdtek. 1990-ben már Japánban és Amerikában is megtalálható volt a márka, s hamarosan bővült a férfiruházatot kínáló irányvonallal, parfümökkel és egyéb szépségcikkekkel is.

Az olasz márkát olyan sztárok reklámozták már, mint Scarlett Johansson, Naomi Campbell, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, Monica Bellucci, Noah Mills, Madonna és még sorolhatnánk. Íme egy kis ízelítő a márka darabjaiból, melyekért a sztárok is odáig vannak.

Diane Kruger

A meseszép színésznő világéletében imádta a márkát: ezt a fehér, strasszokkal kirakott miniruhát Los Angelesben viselte egy film premierje alkalmából, másnap pedig az újságok igazi hercegnőnek kiáltották ki.

Jennifer Lawrence

Az Oscar egyik előestélyén viselte ezt a hófehér ruhát a színésznő, mely bájt és romantikusságot csempészett megjelenésébe.

Isla Fisher

A gyönyörű vörös színésznő igazi végzetasszonya benyomását kelti ebben a fekete csipkével körbeszabott, testszínű miniruhában és Louboutin-cipőben.

Miley Cyrus

Az énekes-színésznő egy éve viselte ezt a meseszép, narancssárga virágmintákkal kirakott ruhát a Nickelodeon egyik gáláján. Hát nem gyönyörű?

Scarlett Johansson

A márka teste-arca miben másban tündökölhetne a Vanity Fair Oscar-partiján, mint Dolce & Gabbanában? A padlizsán színű csipkeruha szorosan körbeöleli Scarlett alakját, aki csodálatosan néz ki.

Selena Gomez

Selena nagy Dolce & Gabbana-rajongó. Már több díjátadóra, fellépésére és televíziós szereplésére is a márka kerációjában érkezett, mint például a 2011-es Billboard Awardsra ebben a fekete darabban.

Kim Kardashian

Ki más maradna ki a sorból, mint a divatmániás Kardashian lány? Egyben azért egyetértünk: Kim lehengerlően fest ebben a fekete darabban.

Beyoncé

Igen-igen! Beyoncé egy igazi Dolce & Gabbana-szettben mutatta meg először a pocakját a nagyvilágnak. Ez is bizonyítja, hogy egy Dolce & Gabbana minden nőn tökéletesen fest, legyen az fiatal, idős, karcsú, telt vagy állapotos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek