Starity

William Levy oltár elé vezeti kedvesét

2010. július 27. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

William Levy és Elizabeth Gutiérrez már évek óta egy párt alkot, de a házasság eddig még nem került szóba. Most azonban a sármos színész kisfia segítségével kérte meg párja kezét.

hirdetés
William Levy oltár elé vezeti kedvesét

Williamet és szerelmét eddig mindenütt úgy emlegették mintha házasok lennének. Pedig eddig még hivatalosan nem erősítették meg a kapcsolatukat. William talán úgy gondolta, négy éves kisfiúk Christopher, és nemrég megszületett Kailey nevű kislányuk miatt jobb lenne ha hivatalossá tennék szerelmüket.

William  a lehető legromantikusabb módon kérte meg Elizabeth kezét.

Egyes hírek szerint miközben Liz a Telemundo stúdiójában forgatta legújabb novelláját, kapott egy gyönyörű csokrot, benne egy üzenettel: "Szeretlek". Mikor hazaért, a lakás  tele volt gyertyákkal és egy virágokkal kijelölt úttal ami Elizabeth  szobájában ért véget. Mikor kinyitotta az ajtót ott várt rá kisfia Christopher kezében egy dobozzal. A dobozban nem gyűrű volt hanem egy kis papír amin ez állt: " Szeretlek! Hozzám jössz feleségül?"

Az újdonsült jegyespárnak nagyon sok boldogságot kívánunk, reméljük mindig ilyen boldogok lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek