Starity

Michael Fassbender a Downton Abbeyben?

2012. szeptember 28. 21:09   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Zap2it szerint Michael Fassbender lehet a film egyik főszereplője, a fiatal Robert, akit most Hugh Boneville alakít.

hirdetés
Michael Fassbender a Downton Abbeyben?

Nemrégiben felröppent a hír, hogy Julian Fellowes Downton Abbey-sorozatot készít egy amerikai csatornának. A pletykákat a sorozat alkotója, Julian cáfolta meg. A kedélyek lenyugvása után a Zap2it oldal újabb hírrel állt elő. Tudni vélik, hogy Fellowes előzményfilmet készít a sorozathoz, amit Amerikában forgatnak majd.

A film ötlete nem Juliantól származik, de egyet ért vele, inkább előzményfilm készüljön belőle, mint remake. A Downton Abbey minden idők talán leghíresebb angol kosztümös drámasorozata, amely az amerikai kritikusok tetszését is kivívta, díjakkal és elismerésekkel jutalmazták a már harmadik évadot taposó ITV-sorozatot.

A Zap2it információit megerősítette a Daily Mail, tehát valóban film készül a sorozathoz és a készítők Michael Fassbendert szeretnék az egyik főszereplő, Robert megformálására. A sztori Robert és Cora szerelmének kibontakozását mutatná be. Robertet jelen pillanatban Hugh Boneville alakítja, ám az előzményfilmben Michael játszaná a fiatal Robertet, aki előbb házasodott meg Corával, mint hogy szerelmes lett volna belé.

A projekt még nagyon az elején tart, Julian még el sem kezdte a történet megírását, mert szereti, ha tudja, mely színészek dolgoznak neki, szóval előbb lesz casting, mint történetírás, bár agyban már készen van az egész sztori. Az érdeklődés nagy – főleg a Michael nevével megíródott cikkek után –, Amerika pedig tárt karokkal várja a rendezőket, írókat és színészeket, akiket a szigetországból visznek magukkal, és izgatottak az „amerikai Downton Abbey” elkészülése miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek