Starity

Újra együtt a Spice Girls

2010. július 27. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anglia legsikeresebb lánycsapata úgy döntött, hogy még egyszer megpróbálják együtt. Most egy musicalen dolgoznak, amelynek alapjait legnagyobb slágereik szolgáltatnák.

hirdetés
Újra együtt a Spice Girls

Victoria, Emma, Geri, Mel B és Mel C az év elején jelentették be először, hogy egy filmen gondolkoznak. A zenés filmet a Mamma Mia producerével készítenék el. Először színdarabra tervezték, de úgy érezték, hogy nagyobb sikert fognak aratni, ha filmvászonra készítik el a nagyszabású filmet.

1997-ben már megjelent egy Spice Girls film, amely a Spice World címet kapta. Az új mozi ennek lenne valamilyen szinten a folytatása, és a lányok legnagyobb slágerei kapnának helyet benne.

„Mindannyian közreműködünk az új Spice Girls film készítésében, amit Judy Craymer és a Mamma Mia!-t alkotó csapat készít. E-mailben küldözgetjük egymásnak az ötleteinket, és hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy végre elkészül a mozi. Szerettünk volna egyet rögtön a Spice World után, de dolgoztunk az új albumunkon, turnéztunk, aztán Geri kivált... De most végre itt a lehetőség, hogy elkészüljön" - mondta el a szőke Emma Bunton.

Én bizonytalan vagyok. Biztos megéri még egy bőrt lehúzni a lányokról? Szerintem itt is igaz a mondás, hogy a csúcson kellett volna abbahagyni...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek