Starity

Amanda Seyfried szereti a változatosságot

2012. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szeretne minden téren bizonyítani, legyen szó drámáról, vígjátékról vagy thrillerről.

hirdetés
Amanda Seyfried szereti a változatosságot

Amanda Seyfried nemrég a VS magazin téli számának címlapjára került – Rachel McAdams, Liv Tyler, Coco Wocha és más hírességek mellett –, melyhez egy rövid interjút is készítettek a színésznővel.

„A változatosság különleges prioritást élvez. Bizonyítanom kell, hogy képes vagyok megállni a helyem bármelyik műfajban” – kezdte a bájos színésznő, aki decemberben két filmjével is a mozikba csalogatja rajongóit (Lovelace, A nyomorultak). Mivel az elmúlt időszakban rengeteg időt töltött a forgatásokon, alig várja, hogy megkezdjék a produkciók sajtókonferenciáit: „Jó lesz kimozdulni, és beszélni ezekről a filmekről. Mindegyik annyira más.”

Végül arra is kitért, milyen típusú alkotásokat részesít előnyben, annak ellenére, hogy igyekszik minden műfajban kibontakoztatni tehetségét. „A kedvenc filmjeim történetesen a romantikus vígjátékok. Jó eljátszani valakit, aki szerelmes. És fertőző is” – viccelődött a szépség, aki jelenleg Desmond Harringtonnal randevúzgat.

Fotók: Vs Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek