Starity

Lindsay Lohan kiválóan dolgozik együtt

2012. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legalábbis filmbeli partnere, a Richard Burtont életre keltő Grant Bowler így gondolja.

hirdetés
Lindsay Lohan kiválóan dolgozik együtt

Januárban hozták nyilvánosságra, hogy Lindsay Lohan fogja megformálni Elizabeth Taylort a Liz & Dickben. A lány később elárulta, mennyire csodálja a nyolc házasságáról híres, tavaly elhunyt művésznőt. A novemberben bemutatásra kerülő produkciónál azonban nemcsak rajongása, de belső – sőt a sminkeseknek köszönhetően immáron külső – hasonlósága is nagy szerepet játszott abban, hogy őt kérték fel a filmre.

„Több szinten kapcsolódom hozzá: élet a nyilvánosság előtt, küzdelem a stresszel amiatt, hogy mit mondanak mások; vajon igaz-e, vagy sem” – utalt Lindsay a rendező, Larry Thompson meglátására, hiszen ő is hasonlóképp vélekedett, amikor megkereste a botrányhősnőt a szerep kapcsán.

A forgatásokról kollégája, Grant Bowler is beszélt a sajtónak. A Richard Burtont megformáló férfi szerint LiLo nagyszerűen keltette életre Elizabethet, a közös munkát pedig a kitűnő szóval jellemezte. A Lifetime csatorna produkcióját tehát novemberben láthatjuk először, addig is itt a film rövid előzetese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek