Starity

Lady Gaga új mozgalmat indított az elfogadásért

2012. október 02. 08:08   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután többen is megvádolták Gagát azzal, hogy jó pár kilót felszedett, most ismét ledobta ruháit, és erre bíztatja rajongóit is. Célja, hogy a szörnyecskéket bátorságra és elfogadásra inspirálja.

hirdetés
Lady Gaga új mozgalmat indított az elfogadásért

A mozgalom a Body Revolution 2013, vagyis a Test forradalma 2013 címet kapta. A provokatív énekesnő arra bíztatja az embereket, hogy fogadják el magukat úgy, ahogyan születtek.

Gaga nemrég a közösségi oldalára töltött fel képeket, melyeken egy sárga melltartót és bugyit visel. Az első fotó mellé a következőt írta: „bulimia és anorexia 15 éves korom óta.

Majd további képeket posztolt az oldalra, írva hogy a Test forradalmához kíván csatlakozni, és erre szeretne ösztönözni mindenkit. Képeivel bátorságot akar önteni azokba az emberekbe, akik valamiféle betegséggel. vagy bármiféle „szépséghibával” rendelkeznek.


Fotó: littlemonsters.com

Lady Gaga egyébként már tavaly édesanyjával létrehozott egy alapítványt Így születtem néven, amely szintén a bátorságról és a hibák elfogadásairól szól.

Gaga posztja után, a rajongók is folyamatosan töltenek fel fehérneműs képeket a LittleMonsters.com-ra hibáikról és betegségeikről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek