Starity

Harmincéves lett Lacey Chabert

2012. szeptember 30. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lacey Chabert, a népszerű színésznő ma lett harmincéves! A Bajos csajok sztárja két napja tartotta születésnapi partiját!

hirdetés
Harmincéves lett Lacey Chabert

Lacey Chabert, a méltán híres színésznő ma töltötte be harmincadik életévét. Ez alakalomból tekintsük át röviden, mi minden történt vele karrierje során a harmincadik X betöltéséig!

Lacey 1982. szeptember utolsó napján született a Missisippi államban található Purvis városkájában. Négyéves korában költözött Dél-Kaliforniába a családjával, ahol jelenleg is él chivava fajtájú kutyusaival. Mindössze 9 éves volt, amikor felfedezték tehetségét egy családi kirándulás alkalmával, és hamarosan már a kamerák előtt szerepelt.

Érdekesség, hogy Lacey, bár igen tehetséges színésznő, leginkább csak szinkronszerepeket kapott hosszú ideig. Legismertebb filmes szerepei a Bajos Csajokban alakított Gretchen, a Fekete Karácsonyban Dana, valamint az Excsajok szellemek című filmben Sandra volt.

Jelenleg két filmen is dolgozik, amelyek jövőre, illetve két év múlva kerülnek a mozikba. A színésznő egyébként két nappal ezelőtt tartotta születésnapi paritját, a buliról képeket is töltött fel a Twitter-profiljára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek