Starity

Megtámadták Lindsay Lohant

2012. október 01. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohant ezúttal áldozatként hallgatta ki a rendőrség: a színésznőt New York-i hotelszobájában bántalmazta egy férfi, akit egy szórakozóhelyen szedett fel.

hirdetés
Megtámadták Lindsay Lohant

Vasárnap kora reggel ismét kiszálltak a rendőrök Lindsay Lohanhez, ám ezúttal a színésznő maga hívta ki őket intézkedésre – jelentette a TMZ.

A sztár állítása szerint egy nightclubban ismerkedett meg egy férfival, Christian LaBellával, akit felvitt a hotelszobájába. Később veszekedni kezdtek, amikor Lindsay észrevette, hogy a férfi fotókat készít róla a telefonjával. A színésznő néhány barátja a szobában tartózkodott a képek készültekor.

A szemtanúk szerint LaBella az ágyra lökte Lindsay-t, akinek sérülések keletkeztek a karjain. Lindsay később kirohant a szobából, majd zilált állapotban tért vissza azt állítva, a férfi megtámadta, fojtogatta, a földre lökte, és rámászott. Egy barátja lépett közbe, és húzta le róla az őrjöngő férfit, Lindsay pedig bekapcsolta a tűzriasztót, hogy minél előbb kiérjenek a rendőrök a helyszínre, és letartóztathassák a támadót.

LaBellát őrizetbe vették, két esetben elkövetett bántalmazás és zaklatás vádjával. A férfi nem ismeretlen a hírességek körében, Facebook-oldalán számtalan képet közzétett, amelyeken hírességek oldalán mosolyog, például a Kardashian család tagjaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek