Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhákban — VII.rész

2012. október 01. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több ezer stylist, divatkritikus, sminkes és fodrász szemei előtt készülnek el a vörösszőnyeges szereplésükre, ám még így is tudnak hibázni - ugyanaz a partiruha és szett míg valamelyikükön csodálatos, a másik celeben borzasztó.

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhákban — VII.rész

Kim Kardashian és Kendall Jenner

Még a testvéreknél is beüt a mennykő! Esetleg Kim Kardashian és féltestvére, Kendall Jenner direkt akartak egymásra hajazni a szinte ugyanolyan ruhában? Az Azzedine Alaia-tervezte ruha a modellalkatú Kendallon sokkal jobban mutat.

Emma Roberts és Rebecca Hall

Az Yves Saint Laurent-kezeslábas fantasztikusan mutat Rebeccán, a fekete blézerrel való párosítás jó döntésnek bizonyult! Emmát viszont nagyon sápasztja a ruha, egy másik színben jobban mutatott volna rajta!

Kate Beckinsale és Lucy Liu

A pink ruha csodásan mutat Kate-en! Lucy összeállítása ellenben zavaros, túl sokat kiegészítőt halmozott fel magára az amúgy is nagyon alacsony színésznő, így értékelehtetlenné tette az egész szettjét!

Megan Fox és Dita von Teese

Ez a Hervé Léger-ruha telitalálat! Két különböző karakteren is remekül mutat a szorosan testre tapadó fekete kisruha: mindegyikőjük nagyot domborít benne!

Elle Macpherson és Anne Hathaway

A metál, földigérő Tom Ford egyetlen díjátadóra sem a legtökéletesebb választás. Elle-nek viszont igaza van: egy gyönyörű mosoly még a legrondább szettet is képes feldobni!

Eva Longoria és Amanda Holden

Kérdés: Eva Longoria válaszott valaha olyan ruhát, amiben nem nézett ki jól? 10 pontos a szettje! Az állapotos Amanda hasán csak úgy feszül a ruha, nem lehet jó érzés a kisbabjánának, úgyhogy rajta a ruha inkább fájdalmas, mintsem elegáns.

Miranda Kerr és Elizabeth Hurley

Mindkettejüknek fantasztikus a stílusa, s ezzel a Dolce & Gabbana-ruhával sem tudtak hibázni. Lehetetlen választani kettejük között!

Leighton Meester és Beyoncé

A GG-lány már a sorozatban is kiváló ízléséről vált híressé, eddig Beyoncéban sem csalódtunk. A Michael Kors-ruha azonban jobban mutat egy Leightonhoz hasonló alkatú lányon, mint a teltebb idomairól híres énekesnőn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek