Starity

Sosem fog visszatérni az Oasis

2012. október 01. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A majdnem húsz évig aktív zenekar gitárosa, Noel Gallagher jelentette ki, nincs értelme visszatérniük, mivel sikereiket senki és még ők maguk sem tudnák túlszárnyalni.

hirdetés
Sosem fog visszatérni az Oasis

A zenekar 2009 augusztusában oszlott fel a Liam és Noel Gallagher közti viszály miatt, ám mégsem ez az oka, hogy a tagok nem állnak újra össze. Noel szerint nincs értelme a társulásnak, ugyanis sosem tudnának jobbak lenni annál, mint amilyenek voltak.

„Elég gyakran kérdezgetnek az összeállásról, mire azt felelem: »Hogy elérjünk... mit is?« Megértem a The Stone Rosest, mivel jelenleg sikeresebbek, mint valaha voltak, de mi sosem tudnánk jobbak lenni önmagunknál, mert mi voltunk a legütősebb zenekar, ami valaha is létezett! Hároméjszakás koncertsorozatot adjunk a Wembley-ben? A Heaton Parkban? A Knebworthben? Már megtettük. Tegyük meg újra? Mi az értelme?”

Noel most sokkal nagyobb figyelmet fordít szólómunkájára; állítása szerint élvez egyedül dolgozni, mivel Liam mindig is túlságosan temperamentumos volt. „Sosem gurulok be, semmi miatt. Tudom, hogy képes vagyok rá, még ha néha csak kis idő múltán is. Fel tudom venni másokkal a versenyt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek