Starity

Kristin Cavallari és Jay Cutler még több gyereket szeretne

2012. október 02. 08:08   |   Szerző: edyna16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves színésznő arról nyilatkozott, hogy mik a terveik a jövőt illetően.

hirdetés
Kristin Cavallari és Jay Cutler még több gyereket szeretne

A gyönyörű valóságshow-sztár augusztus 8-án adott életet első fiának, Camden Jacknek, és nemrég az első közös képüket is megmutatta a nagyvilágnak. Úgy tűnik, a színésznő már most visszatért a terhesség előtti alakjához, hiszen kirobbanó formában van.

Mikor Kristin kinyitotta a People magazint, és megnézte a róla szóló cikket, ezt nyilatkozta: „Egy család vagyunk és olyan, mintha házasok lennénk. A házasság nálunk most nem elsődleges, de hivatalosan is össze fogjuk kötni az életünket” – mondta a színésznő.

Úgy tűnik, hogy nem ez az első, amit terveznek, viszont a gyermekáldás annál inkább: „Beszéltünk arról, hogy hamarosan szeretnénk még egy babát. Az elkövetkezendő pár évben mindenképp. Jay négyet szeretne, szóval kettőt mindenképp az elkövetkezendőkben, aztán egy kis szünet után még kettőt. El tudom képzelni, hogy ebben az évben még egy gyermekünk szülessen. Három fiút és egy lányt tervezünk, de bármelyikkel boldogok leszünk” – nyilatkozta Kristin. Sokan úgy gondolhatják, hogy elég gyors a tempó, de a sztár-párnak úgy tűnik, elég komoly elhatározásaik vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek