Starity

Feloszlik a Foo Fighters?

2012. október 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dave Grohl állítása szerint a szombaton megrendezett New York-i koncertjük talán az utolsó volt.

hirdetés
Feloszlik a Foo Fighters?

Érdekes hírek ütötték fel a fejüket a Foo Fighters-fronton, miután Dave Grohl közölte a New York-i tömeggel, hogy a szombati fellépésük talán az utolsó volt.

„Anélkül, hogy nagy ügyet csinálnánk ebből... nem tervezünk több koncertet ez után. Ez van, ember. Őszintén szólva, nem tudom, mikor fogunk ismét fellépni.”

A zenekar a New York-i Central Parkban adott színvonalas előadást a Global Citizen Festival során, mely egy ingyenes koncertsorozat a Global Poverty Projectnek köszönhetően. Neil Young, a Black Keys és John Legend szintén a fellépők közt voltak, és csaknem 60.000 ember vehetett részt az eseményen.

Grohl kommentárja hidegzuhanyként érte a rajongókat, de nem ez az első alkalom, hogy az énekes effélével ijesztget. Hasonló állítással sétált le a színpadról augusztusban a Reading fesztiválon, ahol elmondta, jó időre ez volt az utolsó fellépésük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek