Starity

Adiós Guti, adiós Raúl

2010. július 27. 20:08   |   Szerző: Evelyne

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két legenda, a Real Madrid két hihetetlen tagja most távozik a spanyol klubból.

hirdetés
Adiós Guti, adiós Raúl

Raúl Albiol és José María Gutiérrez, akiknek a nevéhez kötöttük eddig a Real Madridot, most távoznak a spanyol bajokságban második helyen végző klubból.

- Egy nagyszerű játékos, egy nagyszerű ember és egy nagyszerű kapitány távozik. Guti itt hagyhat minket, de mindig tagja marad a csapatnak. Mint játékos, ő az egyik legtehetségesebb, akit valaha az életemben láttam, mint ember pedig, több mint 10 éve ismerem és hatalmas szíve van. Nagyon jó barátomnak tartom és nagyon fog hiányozni.- Iker Casillas így nyilatkozott akkor, mikor Guti távozásáról kérdezték.Guti távozása mindenkit, de legfőképpen minket, rajongókat érintett a legváratlanabbul.Talán senki sem gondolta volna, hogy a Real Madrid két oszlopos tagja több mint 15 év után hagyja el a spanyol klubbot.

Legfő részben a két focista azért hagyja ott a Real Madridot, mert nincs állandó lehetőségük arra, amihez a legjobban értenek, a focizáshoz.Az utóbbi meccseken is egyre kevesebbet láthattuk játszani mind Raúlt, mind Gutit.Egyikük sem jár már pályafutásuk elején, ezért valamilyen szinten érthető is, hogy ki szeretnék használni azt a kis időt, ami még a rendelkezésükre áll a pályafutásukból, és szeretnének az utolsó percekig játszani, gólokat lőni - sajnos, a mostmár előző klubjukban erre nem volt (mindig) lehetőségük, hisz a Real új edzője terveibe nem fért már bele a két játékos.

Guti hétfőn döntötte el biztosan, hogy hol is fog továbbra is legnagyobb szerelmének, a focinak hódolni.Mint a hét elején kiderült, egy török klubban, a Besiktas-ban fog legközelebb pályára lépni.Raúl pedig a hírek szerint két éves szerződést írhat alá a gelsenkircheniekkel.

- Nagyon nehéz nap számomra a mai. Szeretném megköszönni mindenki támogatását. A csapatét, játékostársaimét, edzőimét, az elnökökét, és a sajtóét is. Külön köszönet illeti családomat, senki sem lennék nélkülük. Mindig készen állok majd, ha a Real Madridnak szüksége lesz rám. - így búcsúzott Raúl a Real Madridtól, ezt olvashatjuk a pepsifoci.hu-n.

Raúl és Guti igaz, hogy már nem a Madridban játszanak, nekünk akkor is ők fogják jelenteni örökké a Real Madridot.Soha nem fogjuk elfelejteni azokat a gólokat amiket ott lőttek, azokat a cseleket, amiket ott mutattak be, és biztosan tudjuk: a szívük legmélyén ők mindig is a Real Madrid játékosai lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek