Starity

Taylor Swift könnyen szerelembe esik

2012. október 01. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A énekesnő imád szerelmes lenni, ám állítása szerint ő a normálisnál picit könnyebben bonyolódik románcokba, és könnyelműen kezd bele a kapcsolataiba.

hirdetés
Taylor Swift könnyen szerelembe esik

Taylor Launter, Cory Monteith, Jake Gyllenhall, Joe Jonas, John Mayer, legutóbb pedig Connor Keneddy: csupán pár név, akivel szóba hozták a macskaszemű énekesnőt, aki ki nem állhítja, mikor a szakításairól kérdezgetik. Ám mindezek ellenére Taylor pozitív világszemléletét a pasik is nagyon hamar észre veszik, s hamar kapcsolatba bonyolódik...

„Könnyen szerelmbe esem.. volt olyan, hogy mentem az utcán, szemezni kezdtem a sráccal, s BUMM... máris forgott a gyomrom, egy pillanat alatt szerelmet éreztem!” – mondja Taylor.

A 22 éves énekesnő egyelőre élvezi az életet, s nem tervez házasságot, gyerekeket. Állítása szerint jelenelg is nagyon szerelmes, ám legnagyobb szenvedélye a zene, mert az soha nem hagyja el őt.

„A zeném és én teljesen összefortunk. Azt fejezhetek ki vele, amit csak akarok, ahogyan csak akarom. Ezt nem minden srác mellett tehetem meg” – fűzte hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek