Starity

Generation Terrorists újratöltve

2012. október 02. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Manic Street Preachers basszusgitárosa megerősítette, hogy debütálásuk 20. évfordulójának alkalmából különleges meglepetéssel készülnek.

hirdetés
Generation Terrorists újratöltve

A walesi banda elárulta, hogy november 5-én újra kiadják az 1992-ben megjelent első albumukat, a Generation Terroristst, ezzel ünnepelve debütálásuk 20. évfordulóját. Az eredetileg tizennyolc dalt tartalmazó nagylemez öt változatban jelenik meg, beleértve egy újrakevert CD-t, egy letölthető változatot, valamint két különböző, különleges kiadású lemezt is, amelyeken eddig még nem hallott, exkluzív dalok és demofelvételek, eddig még nem látott nyilvános és magánjellegű filmrészletek, és egyedi illusztrációk is helyet kaptak.

Az első kiadás, a Legacy Edition két CD-vel és egy DVD-vel jelenik meg, míg a Limited Collector's Edition három CD-t, egy DVD-t, egy könyvet és egy bakelitlemezt tartalmaz.

Nicky Wire, a zenekar basszusgitárosa a brit NME magazinnak adott interjút: „Az album és a demók fiatalosan hangzanak, az ambícióink nevetségesnek, és tulajdonképpen igazán baromi viccesek voltunk – mondta. – Sok ember ragaszkodik a The Holy Bible komorságához vagy az Everything Must Go és a ....Tolerate... nagyságához, de vannak, akiknek az elbűvölő punkbanda egyedi, színpompás kitörése minden másnál többet jelentett.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek