Starity

Jordyn Taylor: Amerikától Japánig

2012. október 02. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismeretlen Jordyn Taylor neve? Akkor itt van a lehetőség, hogy megismerd a mindössze húszesztendős szépséget, akinek nemcsak külseje, hanem a tehetsége is lenyűgöző.

hirdetés
Jordyn Taylor: Amerikától Japánig

Jordyn Taylor 1992. január 11-én látta meg a napvilágot Kaliforniában. A gyönyörű lány 2009-ben, azaz mindössze 17 évesen kezdte az éneklést, méghozzá rögtön egy filmzenével: az Isla Fisher és Hugh Dancy főszereplésével készült Egy boltkóros naplója című film betétdalát énekelhette el. A siker természetesen nem maradt el, az Accessory című felvételhez videoklipet is készített az énekeslány.

Nem sokkal ezután megkezdte bemutatkozó nagylemezének munkálatait és folyamatosan dalokat töltött fel az internetre: a Strong, az Again, vagy éppen a Breake Them című című dalok miatt sokan meg is szerették, így meg is kapta a MySpace Hercegnő becenevet.

2010-ben aztán jött az új kislemez, a Female Intuition, amelyet aztán idén a Mine B4 Midnight című dal és klip követett.

Az első nagylemezre idén márciusig kellett várni, amely Jordyn Taylor címmel került a boltokba, ám nem angol nyelvterületen, hanem Japánban. A japán sikerek pedig jelenleg is tartanak, a gyönyörű lány ugyanis a napokban felléphetett a Vivi Night In Osaka elnevezésű fesztiválon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek