Starity

Michael orvosa perének újabb fordulata

2010. április 06. 14:02   |   Szerző: Szilvia_91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dr. Conrad Murray nyakán tovább szorul a hurok és ezt ő is érzi. Dr. Murray tisztában van vele, hogy minden bizonyíték ellene szól, ezért ügyvédeivel új vallomást juttatott el a bíróságnak – mondta a TMZ-nek egy neve elhallgatását kérő ügyészségi alkalmazott.

hirdetés
Michael orvosa perének újabb fordulata

A hétfői tárgyaláson Murray azzal védekezett, hogy míg ő kiment a szobából a közeli fürdőszobába két percre, addig Michael felébredt és saját magának beadagolta a halálos mennyiségű altatót.

A gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolt orvos ügyében eljáró Los Angeles-i bíróság júniusban dönt, hogy van-e elég bizonyíték ellene. A kaliforniai ügyészség kérte Michael Pastort, hogy függessze fel dr. Conrad Murray orvosi engedélyét, de ezt követően a védőügyvédek arra hivatkoztak, ha nem praktizál, akkor nem tudja miből fizetni a perrel járó költséget.

A tárgyaláson természetesen megjelentek a családtagok is, köztük a szülők: Katherine és Joe Jackson és a testvérek közül: Janet, Jarmaine és Randy. A következő tárgyalás 2010. június 14-én esedékes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek