Starity

Megjelent Taylor Swift új kislemeze, a Red

2012. október 02. 21:09   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A country-énekesnő újabb dalal jelentezett,a várva várt Red című kislemezéről hullt le a lepel.

hirdetés
Megjelent Taylor Swift új kislemeze, a Red

Taylor Swift ezúttal egy befuccsolt kapcsolat képét ábrázolja új dalával, ami már hatalmas sikernek örvend, noha csak tegnap este került fel az iTunesra.

A szerzemény country dallamú, itt-ott hallani egy kis bendzsót – ami éppen elég ahhoz, hogy az énekesnő megnyugtassa rajóngóit, miszerint még mindig country-dalokat ír, és nem adta át magát teljesen a popnak. Viszont meglepő módon most először auto-tune használatát is alkalmazta.

Miközben megy a zene, az énekesnő öszhangban a dalal folyamatosan ismételgeti a „red” szócskát. Ezenkívűl a szerzeményben szerepet kap több szín is, mint a kék, a szürke – ezekkel a kapcsolat különböző időszakait fejezi ki, végül mindig a következő sorra tér vissza: „De szeretni őt, vörös volt.”

Swift a következőt nyilatkozta a dalról: „Arról a tényről írtam ezt a dalt, hogy valamit nagyon nehéz elfelejteni. Beleértve az intenzív érzelmeket, és számomra a legerősebb érzelem vörös” – fejezte be az énekesnő, akinek új albuma is nemsokára megjelenik, pontosabban október 22-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek