Starity

The Vampire Diaries 2. évad promó-videó

2010. július 27. 21:09   |   Szerző: Amy Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Comic Conon bemutatták az ősz egyik legjobban várt sorozatának, a The Vampire Diaries 2. évadának előzetes videóját. A nézők boldogan sikoltoztak, jelezve ezzel, hogy fergetegesre sikeredett!

hirdetés
The Vampire Diaries 2. évad promó-videó

Rengetegen várták izgatottan a San Diego-ban megrendezésre kerülő 2010-es Comic Cont. Még mi, magyarok is, bár nekünk eléggé messze van a város. Mégis, aki eljutott felejthetetlen élményekkel, esetleg sztár-autogrammokkal lett gazdagabb.

Érthető ez a nagy felhajtás, ugyanis többek között a The Vampire Diaries színészei és producerei is ellátogattak eme híres eseményre. Most is egy ajándékkal kedveskedtek a vámpírokra éhes közönségnek. A The Vampire Diaries következő évadának rövid - ám annál tartalmasabb - előzetesével.

A reakciók

Mikor elindult, az összes néző lélegzet visszafolytva várt. A videó előrehaladtával, a nézők hangulata is változott. A viccesebb soroknál nevetgéltek, a megdöbbentőeknél meghökkentek és levegőért kapkodtak, és arra, amire nem számítottak, úgy is válaszoltak: síri csendben ledermedtek. A legvégén ujjongva sikoltoztak, ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy egy nagyszerű ízelítőt sikerült összedobniuk, mely az első évados TV-s reklámokhoz méltóan rengeteg kérdést hagyott maga után és rengeteg felpezsdült vérű embert.

Érthető ez a nagy őrjöngés, hiszen tényleg óriási volt és az évad mégjobb lesz, ugyanis erre az alapra épül. Ezért is jogos mindenki kívánsága: Még! Alig lehet ép idegekkel kibírni szeptember 9-ig, de sajnos kénytelenek lesznek várni a rajongók. Addig is itt a már sokat emlegetett videó:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek