Starity

Sofia Vergara irigy Gisele Bündchenre

2012. október 03. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sofia őszintén vall a testéről, az eljegyzéséről és a terveiről a Lucky magazin vadonatúj interjújában

hirdetés
Sofia Vergara irigy Gisele Bündchenre

Hollywood híres arról, hogy imádja a pálcikavékony nőket, de még jobban szereti azokat a hölgyeket, akiknek karcsú teste gömbölyű idomokkal párosul, mint például Marilyn Monroe, Beyoncé, Scarlett Johansson, Christina Hendricks, és… Sofia Vergara! Mégis, a „Modern Family” sztárja, aki júliusban lett 40 éves, akár hisszük, akár nem, egy nemrégiben megjelent interjúban beismerte, hogy bizonyos kompromisszumokkal jár, ha valakit gömbölyű formákkal áldott meg a sorsa. „Tudom, hogy a melleim nyitották meg előttem az utat, legyünk őszinték – meséli a Lucky magazinnak. – De annyira utálom, amikor látom Gisele-t, valami aprócska toppot viselni, melltartó nélkül, mintha »Oh, csak magamra húztam, olyan cukin nézek ki«. Ha én viselném, úgy néznék ki, mintha terhes lennék, vagy valami kövér sztriptíztáncos.” A mellei, teszi hozzá, olyan „kényelmetlenek”.

Ennek ellenére, Vergara elmagyarázza, hogy hajlandó elviselni annak a tudatnak a terhét, hogy ő az egyik legszexisebb színésznő a világon. Cseppet sem bánja, hogy az emberek megbámulják a testét. „Nem azért vagyok itt, hogy intelligensnek nézzek ki. Mindig fel akarok vágni az alakommal, amíg csak tudok – árulta el Vergara a magazinnak. – Már tudom, hogy meg kell majd csináltanom a melleimet. Aztán, talán egy nap, amikor majd elegem lesz abból, hogy szexi vagyok, csak megszabadulok tőlük.”

Ha már a jövőről esett szó, a színésznő tervei között az is szerepel, hogy a hátralévő életét a vőlegényével, Nick Loebbel éli le, aki júliusban egy nyolckarátos gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét. A gyűrű „tökéletes” legalábbis Vergara szerint. „Ha nagyobb lenne, túl nagy lenne ahhoz, hogy viseljem. De ha kisebb lenne, akkor nem tetszene.” Loeb akkor tette fel a nagy kérdést, amikor a lány több, mint száz barátja és családtagja Mexikóban ünnepelte Sofia születésnapját. Mialatt a híres maja romok között sétálgattak, Loeb egy piramis tetején kérte meg a kezét, olyan helyen, ami rendszerint zárva áll a nyilvánosság előtt, de a férfi megkapta a speciális engedélyt, hogy beléphessenek. Úgy tűnik, ez volt a legjobb lépés! Vergara szeret mindent stílusosan csinálni, különösen utazni. „Imááádom a luxust. Imádom a yachtokat. Imádom a repülőket. Imádok kirándulni – közli Vergara. Meglennék és megvagyok nélkülük, de nem fogok bocsánatot kérni és úgy tenni, mintha nem szeretném a luxust, amikor imádom.”

És ismét, Vergara előtt állhat néhány nem kifejezetten luxuspillanat. A háromszoros Emmy-jelölt, aki már egy 20 éves fiú, Manolo édesanyja az előző házasságának köszönhetően, azt mondja, hogy lehet, hogy még egyszer megpróbálkozik az anyasággal. „Ő fiatalabb nálam, 37 éves, és még nincsen gyereke – mondja Vergara Loeb-ről. – Ha akar egyet, talán beleegyezek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek