Starity

Kim Kardashian: „Remélem hamarosan lefogyok”

2012. október 04. 07:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kerekded idomairól híres Kardashian lányt sokkolta az a hír, miszerint nővére, Kourtney – aki nemrég adott életet második babájának – csupán öt kilóval nyom többet nála, pedig több mint húsz kilót felszedett ő is terhessége alatt.

hirdetés
Kim Kardashian: „Remélem hamarosan lefogyok”

Kim állítása szerint több mint tíz kilót felszedett azóta, hogy Kanye Westtel jár, ezért elhatározta, nővérével Kourtney-val együtt ő is eljár edzeni, illetve futni – írja a Daily Mail. Az első közös edzést szerdán már meg is ejtették.

„Úgy gondolom, mindenki ledob illetve felszed pár kilót, amikor párkapcsolatban van, attól függően a másiknak mi tetszik.. A gond csak az, hogy nálam már nem csak pár kilónál járunk. Tíz kilót felszedtem alig pár hónap alatt. Ez sokkolt!” – mondta Kim.

A sztárpár barátai szerint Kanye állandóan jobbnál jobb éttermekbe viszi Kimet, ezért a lánynak fel sem tűnt a kisebb változás és eddig nem is aggódott miatta.

„Kim igazi nőnek érzi magát Kanye mellett, aki imádja az idomait, és mindig dícséri Kimet, tehát soha sem gondolt arra, hogy diétáznia kellene” – árulta el egy barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek