Starity

Adam Lambert birtokot háborít

2012. október 04. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy várakozást bekövetően bejelentették az énekes új kislemezét, borítóját és dátumát. Adam birtokot háborít.

hirdetés
Adam Lambert birtokot háborít

Adam Lambert már pár hete bejelentette, hogy a Trespassing lesz az új kislemeze – hosszas várakozás után, ugyanis „Latebert” még augusztusban csigázta fel a rajongóit azzal, hogy hamarosan (maximum egy-két hét) valami újdosnág jön.

A Trespassing egy középtempójú, fülbemászó dal, amit olyan művészek és dalok ihlettek, mint Michael Jackson és a Queen – Another Bites To Dustja. A dal producere, a nagyágyú, Pharrell Williams volt, aki a funky-s vonalat álmodta meg Adamnek.

A mai nap folyamán viszont minden kételyt tisztázott a mikroblogján az énekes. Közzétette az album borítóját, amely bár művészi lett, kicsit fantáziátlan.

Hivatalosan október 8-tól küldik ki a rádióknak a dalt, azonban Adam már most fontosnak érezte, hogy kezdjék el rajongói folyamatosan kérni. Az iTunes-zeneletöltő-oldalt is beveszik: október 16-tól elérhetó a Trespassing különleges remix kiadása: Pharrell's Radio Edit, Benny Benassi, Zak Waters és vAnity mAchine, a Better Than I Know Myself Robert Marvin & Shearer remixe, a „Never Close Our Eyes” R3hab, Mig&Mike Rizzo feldolgozása és a Pop That Lock Johnny Labs Extended mixe.

A dalhoz egyelőre nem tudni, hogy terveznek-e klipet, de elvileg hamarosan érkezik egy szöveges videó.

A Trespassing az egyik legerősebb, és egyben címadó dal is az énekes második nagylemezéről, amelyben birtokháborításról énekel, illetve leszögezi, hogy az élet az ő fénye, szabadsága, és ragyog, amikor ragyogni akar.

Nektek hogy tetszik a szám? Mit gondoltok, jó választás volt a Better Than I Know Myself és Never Close Our Eyes után?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek