Starity

Christina Applegate vendégszerepet kaphat a Castle-ben

2012. október 05. 09:09   |   Szerző: Gabor28

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő hatalmas rajongója a sorozatnak, ezért saját rajongói szeretnék bejuttatni őt a sorozatba egy epizódszerep erejéig.

hirdetés
Christina Applegate vendégszerepet kaphat a Castle-ben

Christina Applegate már többször is nyilatkozta, hogy mennyire imádja a sorozatot, legutóbb a The Tonight Show With Jay Leno október harmadikai adásában számolt be erről. „Hatalmas Castle-rajongó vagyok. Ez a kedvenc sorozatom a tévében!”

A műsorban azt is elmondta, hogy ugyan Castle-el még nem találkozott, de a Kate Beckettet alakító Stana Katić-kal már összefutott egyszer.

„Egy díjátadó ünnepségen volt szerencsém találkozni Stana Katić-kal. Egy csomó híresség ott volt, például Meryl Streep és sokan mások, de ő [Stana] volt az egyetlen, akivel igazán beszélni akartam. Ott ültem a barátaimmal és csak azt hajtogattam: »bárcsak beszélhetnék vele!« Aztán odamentem, nagyon nyugodt voltam, de az egyetlen dolog, ami kicsúszott a számon az, hogy: nagyon szurkolok neked és Castle-nek.”

Ezen felbuzdulva a rajongók egyből támadásba kezdtek Twitteren, és üzenetekkel kezdték bombázni a Castle stábját, hogy adjanak egy epizódban szerepet Applegate-nek, hamár ekkora rajongója a sorozatnak. Volt, aki azt is hozzátette ironikusan, hogy Applegate ebben az egy interjúban több reklámot adott a sorozatnak, mint az ABC-csatorna egész évben. Sőt, egyesek már egész történeteket dolgoztak ki Applegate lehetséges karakterének.

Nem kizárt, hogy a rajongók sikert érnek el, ugyanis legutóbbi ilyen megmozdulásuk után Christina vendég zsűri lehetett a So You Think You Can Dance című tehetségkutató-show nyolcadik évadában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek