Starity

Újra együtt dolgoznak a Grease sztárjai

2012. október 06. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra együtt dolgozik a Grease című sikerfilm két szereplője, Olivia Newton-John és John Travolta, akik egy karácsonyi lemezzel állnak elő.

hirdetés
Újra együtt dolgoznak a Grease sztárjai

Ki ne ismerné a Grease című filmet? Az 1978-ban készült zenés-táncos alkotás még a mai generáció számára is ismert lehet, hiszen, bár az alapsztorija klasszikus, de mégis a filmtörténet egyik legmeghatározóbb műve lett a musical.

A film nemcsak olyan nagysikerű slágereket adott a világnak, mint a You’re The One That I Want vagy a Summer Lovin’, hanem igazi világsztárokat is a két főszereplő, John Travolta és Olivia Newton-John személyében, akik 34 év után is remek barátságot ápolnak egymással, a Grease után 1983-ban ismét közösen forgatták a Két fél egy egész című mozit, és ezenkívül még párszor szintén együtt dolgoztak.

Most, jó pár év elteltével ismét összefogott az egykori Sandy és Danny, ugyanis egy karácsonyi album elkészítéséhez adják nevüket és hangjukat, ami a This Christmas címet kapta, és november 13-ára várható a megjelenése. Az albumon olyan énekesek is közreműködnek, mint Cliff Richard, Chick Corea vagy  Barbra Streisand.

A lemez bevételeit jó célokra fogják fordítani, Olivia a Melbourne-ban lévő rákkezelő kórházának, az  Olivia Newton-John Cancer and Welness Centre-nek adományozza a pénzt, Travolta pedig a fia emlékére létrehozott autizmussal foglalkozó szervezetét, a The Jett Travolta Foundationst támogatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek