Starity

Billy Corgan szerint az új album kegyetlen lesz

2012. október 06. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes azt ígéri, hogy a bosszúállás az övé lesz a következő The Smashing Pumpkins-albumon.

hirdetés
Billy Corgan szerint az új album kegyetlen lesz

A The Smashing Pumpkins frontembere, Billy Corgan kijelentette, hogy a banda következő albuma „egy kegyetlen lemez” lesz.

Az énekes, aki a bandájával tavaly júniusban jelentette meg a legutóbbi anyagát „Oceania” címmel, elárulta, hogy már dolgoznak a folytatáson és megígérte önmagának, hogy bosszút áll a kételkedőkön. Így nyilatkozott az MTV Hive műsorának: „Már elkezdtem új dalokat írni a következő Pumpkins-albumra. Már van jó pár a tarsolyomban. Van ötletem a címre is, de nem fogom megmondani. Kegyetlen lemez lesz. A bosszúállás az enyém.”

Corgan kijelentette, hogy nem szándékozik visszanyúlni a banda gyökereihez (amelynek eredeti felállásából mára csak ő maradt meg, miután D'arcy Wretzky, James Iha és Jimmy Chamberlin egymás után távoztak): „A negyvenes éveimet taposom, új zenét kellene készítenem. Azt hiszem, az elvárás, ami az emberekben él, igazán rossz.”

Az énekes korábban azt mondta, hogy az új album 2013 decemberében jelenik meg: „Igazán ambíciózus, mert még mindig turnézunk, és sosem voltam jó abban, hogy a turné alatt írjak dalokat. Még csak meg sem próbálom. Szóval, mégha novemberben be is vonulnánk a stúdióba, miután befejeztük ezt a turnét, még akkor is nagyon klassz lenne, ha addigra elkészülne.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek