Starity

Loreen két új dallal jelentkezik

2012. október 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Loreen két új dallal ostromolja a zenei listákat, igaz az a My Heart Is Refusing Me nemzetközi, a másik, a Crying Out Your Name pedig egyelőre csak svéd területen érhető el.

hirdetés
Loreen két új dallal jelentkezik

Közeleg Loreen első albumának megjelenése, ennek alkalmából jelent meg most két új dala. A My Heart Is Refusing Me eddig is elérhető volt, ám most egy sokkal inkább a nemzetközi piacra készült verziót adtak ki, kis változtatásokkal az eredetiben, míg a másik, a Crying Out Your Name egyelőre csak Svédországban érhető el.

A My Heart Is Refusing Me című dal leginkább annyiban változott, hogy Loreen érthetőbben formálja a szavakat – talán azért is változtattak, mert anno az Euphoriát is sokan támadták emiatt. A dal alább meghallgatható, és mindenki eldöntheti, hogy elnyerte-e a tetszését.

Más a helyzet a Crying Out Your Name-mel, hiszen jelenleg csak Svédországból érhető el, nemzetközileg csak október 24-én, a Heal megjelenésekor lesz publikus. A dal egyébként Loreen stílusát képviseli, egy kicsi rész megtalálható benne az eddigi dalaiból. Vannak, akik Emeli Sandé stílusát is felfedezni vélik a dalban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek