Starity

Cheryl Cole afrofonatokkal hódít

2012. október 06. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő új frizurával jelent meg a randevúján, ami azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

hirdetés
Cheryl Cole afrofonatokkal hódít

A szexi Cheryl Cole megadja a módját, hogyan vívja ki a barátja tetszését, amikor új frizurát készíttet magának.

A 29 éves popsztár feltűnő afrofonatokkal parádézott mindenki szeme láttára Dublinban, a barátja, a 27 éves Tre Holloway oldalán, alig néhány órával azután, hogy a turnén készült, a dekoltázsát megmutató fotókkal együtt elterjedt a pletyka, hogy egy plasztikai sebész kése alá feküdt a nagyobb mellekért.

Néhány rajongó azonban cseppet sem lelkesedik az új hajviseletért. Paul Branners írta a Twitteren: „Hey Cheryl Cole, az afrofonatok 2002-ben sem álltak jól neked, és most sem fognak.” James McFadzean hozzátette: Cheryl Cole afrofonataitól nagyon kényelmetlenül érzem magam.”

A szemtanúk szerint a barna szépség gyengéden vigasztalta a táncos Tre-t, akit ki kellett tenni az A Million Lights turnéból, amiért megsérült a lába.

Az énekesnő elárulta, hogy nem volt elradtatva, amikor új barátja megsérült. „A trambulinon esett el – mondta. – Azon, amin megtiltottam, hogy ugráljon. Majd most megtanulja.”

Cheryl egy vörös miniruhát és combig érő csizmát viselt a randevúján a Grafton Lounge-ban. Egy forrás szerint: „Teljesen egymásba voltak gabalyodva [...] Szemmel láthatóan remek estéjük volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek