Starity

Carly Rae Jepsen imád sakkozni

2012. október 06. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg senki sem gondolta volna a bohókás énekesnőről, hogy szabadidejében legszívesebben sakkozik.

hirdetés
Carly Rae Jepsen imád sakkozni

Manapság már nem nagy divat a sakkozás, hiszen a fiatalok leginkább az internetezéssel töltik idejük nagy részét, de azért akadnak még olyanok, akik szívesen játsszák az idősebb korosztályon kívül, köztük Carly Rae Jepsen is.

„Mindig van nálam egy tábla az utaim során. De a baj az, hogy a bandámból senki sem szeret játszani. És a személyi asszisztensem is elég béna benne, szóval minden egyes alkalommal én nyerek. Ami tök jó érzés, de egy idő után már unalmas. – kezdte a kanadai popcsillag, majd hozzátette – Nem szeretem a számítógépes sakkot – egyáltalán nem az én pályám. Szóval most kutatok. Ha valaki talál egy olyan előadót, aki szeretne játszani egy jó, középszerű játszmát, én vagyok az embere.”

Lehet, hogy Carly-nak hála újra felkapott hobbi lesz a sakkozás? Hiszen ha talál magának egy híres ellenfelet, akinek hasonlóan sok rajongója van, könnyen lehet, hogy a fanatikusok megszállott sakkozók lesznek, mivel ők köztudottan bármire képesek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek