Starity

Mila Kunis a legszexisebb nő

2012. október 08. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Esquire választása szerint az ukrán színésznő megfosztotta Rihannát a legszexibb nőnek járó címtől.

hirdetés
Mila Kunis a legszexisebb nő
Fotó: Fotó: Esquire / Cliff Watts

Mila Kunis igazán irigylésre méltó életet él. A 29 éves színésznő egy tucat, 2013-ban megjelenő filmben szerepel, minden szabadidejét a barátjával, Ashton Kutcherrel tölti, és élete végén elmondhatja magáról, hogy egyszer ő volt a legszexisebb nő a világon.

Az Esquire magazin ebben az évben Mila Kunisnak adta a Legszexibb nő varázslatos címét, aki így megfosztotta a trónjától a tavalyi győztest, Rihannát.

Ahogyan ez már hagyomány, Kunis úgy ünnepli a győzelmét, hogy a magazin novemberi számában fehérneműben és még annál is kevesebb ruhadarabban pózol. Ugyanakkor interjút is ad, amelyben a humor művészetétől kezdve a politikán át számos témáról beszél, például arról, milyen bevándorlónak lenni.


Fotó: Esquire / Cliff Watts

Noha a színésznő olyan vígjátékokkal lett híres, mint a That '70s Show, és olyan romantikus komédiákban szerepelt, mint a Lepattintva vagy a Barátság extrákkal, mégsem igazán nevezné magát viccesnek.

„Azt hiszem, csinálok vicces dolgokat, de nem vagyok vicces. Csak tudom, hogyan kell elmondani egy viccet. Vannak emberek, akikből természetes módon árad a humor, és folyton vicces dolgokat mondanak, és vannak emberek, akik tudják, hogyan kell eladni egy viccet” – mondta a magazinnak. – Ez egy megtanulható képesség. Húsz éve csinálom, gyakorlom. Azt hiszem, abban a pillanatban, amikor azt hiszed, hogy vicces vagy, na, onnantól kezdve már nem vagy az.„


Fotó: Esquire / Cliff Watts

Mila túlzásnak érzi, amikor arról faggatják, milyen érzés volt kisgyerekként Ukrajnából bevándorolni Amerikába.

”Ennek semmi köze hozzám. Rosszul érzem magam, ha erről kell beszélnem, mert igazából a szüleimet kellene megkérdezni erről. Ők voltak azok, akik átmentek a poklon, akik mindent feladtak. Én semmit sem csináltam„ – ismeri el Kunis. – Nyolc éves voltam, és a szüleimnek köszönhetően biztonságban éreztem magamat. Nem én hoztam meg azokat a döntéseket. Tehát nem vállalhatok értük felelősséget. Minden bevándorlónak megvan a saját története.”


Fotó: Esquire / Cliff Watts

Természetesen a nyolcéves, Amerikában új életet kezdő lány sohasem gondolta volna, hogy egyszer híres sztár lesz, lesifotósok követik majd mindennap mindenhová (akik nélkül igazán meg tudna lenni). „Nem tudok anélkül kilépni a házamból, hogy ne fotóznának le, de ez nem jelenti azt, hogy este tízkor nem tudok elmenni az éjjel-nappaliba.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek