Starity

Leszbikus családi drámát készít Jennifer Lopez

2012. október 08. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopezt már jónéhány szerepben megcsodálhattuk, hamarosan televíziós produceri munkakörben hallat magáról az énekes-színésznő.

hirdetés
Leszbikus családi drámát készít Jennifer Lopez

Sikamlós témát válaszott Jennifer Lopez tévés projektjének, The Fosters című sorozata ugyanis leszbikus nevelőszülőkről fog szólni. A pár együtt neveli közös fiúkat, Brandont, valamint néhány adoptált gyermeket. Egy napon egyikük hazavisz egy Callie nevű tinilányt, aki fenekestül felforgatja a család életét.

A párt az Apádra ütök című filmből ismert Teri Polo, valamint Sherri Saum fogják alakítani, Brandon szerepében az Aaron Stone egyik állandó szereplőjét, David Lambertet láthatjuk majd, Callie-t pedig Maia Mitchell játssza, akinek a 2013-as év jelentheti az áttörést, hiszen a sorozat mellett a Disney következő nyári produckciójában, a Teen Beach Musicalben is szerepelni fog.

A sorozathoz az ABC Family rendelt pilot epizódot, ez a csatorna az otthona többek között a Pretty Little Liars és a The Secret Life of the American Teenager sorozatoknak is.

A téma miatt a One Million Moms nevű szervezet máris protestál, mondván, hogy a csatorna eltér a klasszikus családmodelltől, és ez egy családbarát műsorstruktúrájúként hirdetett csatornán megengedhetetlen. Az anyukák természetesen nem az örökbefogadás ellen tiltakoznak, amelyet csodálatos dolognak tartanak, sokkal inkább annak ténye háborítja fel őket, hogy a műsor véleményük szerint újradefiniálja a házasság és a család fogalmát azzal, hogy két anyuka neveli közösen a gyerekeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek