Starity

Újdonságok Storybrooke-ban

2012. október 09. 08:08   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon A Time) első évada jelenleg is megy az M1-en, de a tengerentúlon már a második szezon részeit nézhetik a rajongók. Erről az évadról már meg is érkeztek a legfrissebb információk.

hirdetés
Újdonságok Storybrooke-ban

Jennifer Morrison legújabb sorozata a mesék világába és a valóságba repít minket. Vékony fal húzódik-e kettő között, hiszen egy gonosz átok tehet erről. E széria már nem igazán a gyerekeket célozza meg, hanem inkább a felnőtteket, ugyanis itt már nem olyan kedvesek és aranyosak a szereplők, mint a mesékben. Persze így is szerethetőek.

Az Egyszer volt, hol nem volt idén debütált, és hatalmas rajongótáborra tett szert. A hazai csatornák közül az M1 vetíti, és lassan féltávnál lesz a sorozat. Valószínűleg a második évad is hasonló sikerekre számíthat.

A második szezon egyik érdekessége, hogy Hook kapitány megszemélyesítője, Colin O’Donoghue is nagy szerephez jut, sőt egyenesen állandó tagja lesz a stábnak. Bár nem az első résztől, hanem a negyediktől.

Ami talán ennél is fontosabb, hogy a premier első rész előtt levetítenek egy különleges epizódot, aminek az lényege, hogy összefoglalja mik történtek az első évadban. A rész a Magic is Coming címet kapta. Illetve, hogy ennek az epizódnak a narrátora az egyik szereplő, Giancarlo Esposito lesz. Amerikában erre a részre több mint 6 millióan voltak kíváncsiak.

További szereplők is lesznek, hiszen a mesevilágból látható lesz Mulan, akit Jamie Chung fog életre kelteni. Illetve Dylan Schmid, aki Baelfire szerepét kapta meg. Az előbbi négy rész erejéig, az utóbbi pedig két rész erejéig tűnik fel. A gyerek Hófehérke szerepében pedig a Varázslók a Waverly helyből sztárja, Bailee Madison lesz látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek