Starity

Több mint testőr - új sorozat az RTL2-n

2012. október 09. 09:09   |   Szerző: Nikcsy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október elsején elindult az RTL-csoport új kábelcsatornája, melynek műsorkínálatában a telenovellák is nagy hangsúlyt kaptak, rögtön egy lebilincselő szerelmi történettel kedveskednek a műfaj kedvelőinek.

hirdetés
Több mint testőr - új sorozat az RTL2-n

Az RTL2 új sorozatát 2012. március 6-án mutatták be az Egyesült Államokban a Telemundo csatornán Corazón Valiente címmel, amely nézettségét tekintve azóta is töretlen, így sejteni lehetett, valamikor hozzánk is megérkezik majd a friss alkotás.

A műfaj kedvelői olyan ismert arcokkal találkoznak majd újra mint: Adriana Fonseca (Paula és Paulina, Rosalinda), Ximena Doque (A bosszú álarca, Zárt ajtók mögött), Fabian Ríos (Csajok, szilikon ez lesz a paradicsom), Aylín Mujica (Marina).

A Több mint testõr lebilincselõ szerelmi történet, melyben hűség, bátorság és cselszövés egyszerre van jelen. Két női testőrről szól, akik közül az egyik beleszeret nős munkaadójába, akinek a kislányára kell felügyelnie, a másik pedig álruhás sofőrként dolgozik egy gazdag playboynak, akibe titkon szerelmes.

A sorozat egyébként a gyártó cég idei díjátadó gáláján, a Premios tu mundon több díjat is bezsebelt, többek között a legjobb csók, a legszebb pár és a leggonoszabb nő kategóriájában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek